Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов вважає "об'єднану опозицію" обманом

Субота, 23 червня 2012, 09:44

Нардеп від Партії регіонів Олександр Єфремов переконаний, що об'єднана опозиція - це обман виборців.

Про це він заявив в кулуарах Верховної Ради в п'ятницю, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Парламентарій зазначив, що йому незрозумілий формат об'єднання опозиційних партій.

"Кожен новий лідер, який приходить туди, ставить якісь умови. І ми бачимо, що формується такий самий варіант, який був створений при "Нашій Україні". Це ті ж самі люди, ті ж самі лідери, і буде той же результат", - підкреслив він.

Єфремов також вважає, що важко чогось чекати від людей, які прийшли на хвилі своєї політичної сили до парламенту і вже за кілька місяців зруйнували цю політичну силу і розбіглися.

"А потім вони під нові вибори створюють нову програму і намагаються обдурити людей, кажучи, що вони тепер інші", - зазначив політик.

"Я вважаю, що цей проект (об'єднана опозиція) є обманом і нічого позитивного для держави не принесе", - сказав Єфремов.

За його словами, це підтверджує і останнє соціологічне опитування, де лідирує Партії регіонів, потім - об'єднана опозиція, але у них є тенденція до падіння рейтингів, а у Віталія Кличка спостерігається тенденція до зростання рейтингів.

"Я вважаю, що пройде зовсім небагато часу, і Кличко обжене опозицію", - заявив депутат.

Відповідаючи на питання журналістів, чи будуть вливатися в Партію регіонів інші політичні сили, Єфремов сказав: "Якщо до нас звертаються інші політичні сили, то ми, як правило, ведемо з ними конструктивний діалог. Ми виступаємо за те, щоб навколо Партії регіонів об'єднувалися як громадські організації, так і політичні".

"При цьому ми ставимо одну умову, щоб не було ніякого обману. Ми готові працювати з іншими політичними силами, коли вони сприймають позицію Партії регіонів", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування