Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Англійська футбольна асоціація поскаржиться на BBC через наклеп на Україну

Неділя, 24 червня 2012, 12:28

Англійська футбольна асоціація (FA) готує офіційну письмову скаргу на телеканал ВВС через дискримінацію України й Польщі.

Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012" з посиланням на британське видання "Daily Mail".

У травні в програмі ВВС Panorama було продемонстровано фільм, в якому йшлося про проблеми расизму та футбольного хуліганства на стадіонах України і Польщі, а колишній гравець збірної Сол Кемпбелл радив англійцям уникнути поїздки до двох східноєвропейських країн.

З рештою, англійські фани, що прибули підтримати свою національну команду до Києва та Донецька, де "Леви" проводили свої матчі групового етапу Євро-2012, переконалися у 100% неправдивості матеріалів телевізійників, зазначає інформаційний центр.

Напередодні матчу третього туру в квартеті D Україна – Англія прихильники команди Роя Ходжсон провели в Донецьку акцію протесту, в якій висміяли висловлювання Кемпбелла.

Головною фішкою акції став марш із труною, на якій було написано "Кемпбелл, ти не правий!" та "Ми будемо робити те, що хочемо". Вболівальники з Англії неодноразово підкреслювали, що жодного разу не стикалися із проблемами, на яких було зроблено акцент у фільмі ВВС.

Керівництво FA переконане, що своїми непрофесійними діями англійські телевізійники позбавили національну команду значної частини підтримки вболівальників на матчах Євро-2012 в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...