Шева продовжить грати в США?

Понеділок, 25 червня 2012, 13:55

Футболіст Андрій Шевченко може продовжити кар’єру в Сполучених штатах Америки, пише газета "Сегодня".

За даними з близьких до гравця джерел, Шева підписав попередній контракт із найбільш титулованим американським клубом MLS "Ді Сі Юнайтед".

Видання зазначає, що "Ді Сі" може стати першою командою в кар’єрі Шевченка, в якій він буде старшим за свого тренера: Бенджамін Олсен на півроку молодший за 35-річного Шеву.

За даними газети, зараз також розглядається декілька варіантів того, яким буде прощальний матч Шевченка в Києві у зв'язку з виходом зі збірної України. Відповідно до одного з них, зіграють "Динамо" й "Мілан" – Андрій проведе по тайму за кожну команду. Інший варіант – українська збірна проти збірної гравців "Динамо", "Мілана" та "Челсі".

Водночас, сам Шевченко заявив у понеділок, що ще не визначився щодо своєї подальшої долі у футболі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я взяв трохи часу визначитися, перевірити свій стан здоров'я й буквально за тиждень-два я вирішу свою подальшу долю й скажу, що буду робити далі: продовжувати грати у футбол, у якій країні, залишуся в Україні чи поїду", - сказав футболіст після церемонії відкриття стадіону в одній із київських шкіл, де він вчився.

У понеділок Шевченко разом із головою Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим узяли участь у відкритті стадіону спеціалізованої школи №216 в Оболонському районі столиці.

Нове футбольне поле й спортивна зала підготовлені при партнерстві компанії "Найк" і безпосередньо Шевченка.

Після матчу Євро-2012 Англія - Україна Шевченко заявив, що завершив свої виступи за національну збірну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування