Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На фінал Євро приїде багато високопосадовців

Четвер, 28 червня 2012, 15:43

НСК "Олімпійський" готовий до проведення фінального матчу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив генеральний директор Держконцерну "Спортивні арени України" Володимир Генінсон в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

"Під час чотирьох попередніх ігор ми впоралися і на фіналі сподіваємося, що все пройде без сучка і задирочки", - сказав він.

За його словами, заходи безпеки на столичній арені під час фіналу будуть такими ж, як на попередніх іграх Євро-2012 і 8-и тренуваннях команд-учасниць на стадіоні.

"Нічого більш посиленого не буде. Єдине - буде присутній протокол багатьох країн, тому що до нас їде багато різних високопосадовців, включаючи президентів інших країн. Хто точно, я вам не можу сказати, у нас зараз велика заявка і цим займаються державні органи" , - зазначив Генінсон.

Він також повідомив, що після завершення фінального матчу Євро-2012, вручення кубка переможцю та церемонії закриття чемпіонату передбачений ще один "невеликий сюрприз-дуже симпатичний і красивий".

Під час Євро-2012 НСК "Олімпійський" прийняв три матчі групового турніру за участю збірної Швеції, чвертьфінал Англія-Італія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування