Екс-губернатор Чернігівщини хвалиться, що "купує" голоси виборців

П'ятниця, 13 липня 2012, 16:50

Колишній губернатор Чернігівської області (екс-депутат від НУНС) Владислав Атрошенко роздає продуктові набори на Чернігівщині.

Так, 11 липня мешканці села Радянська Слобода отримали пакети з 2 кілограми борошна, 2 кг цукру і листівкою від Атрошенка, повідомили читачі "Української правди".

 

За їх словами, керував процесом депутат Чернігівської райради від Партії Регіонів Юрій Шпилька, а помічники Атрошенка старанно записували прізвища і адреси усіх, хто хотів безкоштовно отримати подарунки.

 

"На запитання для чого ведуться такі записи відповіли: "Щоб більше одного пакета не брали, а то почнуть по декілька разів в чергу ставати", - відзначив читач.

Водночас, подейкують, що набори від Атрошенка викликали у людей розчарування.

 

"Люди говорили, що їх знов обманули, мовляв, обіцяли олію, але олії в пакеті немає", - додав читач.

Він відзначив, що того ж дня у селі Роїще поширював продуктові набори від Атрошенка депутат районної ради Микола Артюх. 

 

Водночас на сторінці Facebook екс-губернатора, яку веде його прес-служба, з'явився запис від імені Атрошенка, що він "допомагав і допомагає землякам".

"А ви бачили очі цих людей? Чи питали у них, потребують вони цієї допомоги чи ні? А ось я бачив ці очі! I я знаю, що люди потребують цієї допомоги. Практично всюди я допомагав та допомагаю своїм землякам в честь Дня села, коли вони мене запрошують. Вважаю, що така допомога дійсно потрібна людям. Зробіть більше!", - написав Атрошенко.

Скриншот з Facebook

Як відомо, передвиборчий підкуп виборців розпочав і екс-секретар Київради Олесь Довгий, який балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів. Ще перед новим роком він агітував київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Згодом стало відомо, що Довгий взявся агітувати виборців і через цукеркові набори для дошкільнят у дитсадках. Також роздає пакети секретар Київради Галина Герега та інші кандидати в депутати. А регіоналка Ірина Горіна запам'яталася тим, що окрім продуктів, роздає виборцям дорогу косметику чи латає невеличкий шматок дороги у Харкові. 

Фото надані читачами 

 Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News