Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доктор Пі сидів у камері Луценка і погрожував повіситися

П'ятниця, 13 липня 2012, 17:13

Доктора "Пі" Андрія Слюсарчука поселили в колишню камеру екс-міністра Юрія Луценка.

Про це він повідомив в коментарі "Українській правді".

"Завезли в мою колишню камеру 158. В перші дні він сильно буянив, кидався на конвой, покусав за руку працівника СІЗО. В камері бився головою об стіну, погрожував повіситися", - розповів Луценко.

"За правилами СІЗО, це призвело до того, що в його картці обліку з'явилася "червона полоса" - схильний до агресії та самогубства". Тепер він має спати у видимості "глазка", і в СІЗО він буде під особливим наглядом", - зазначив екс-міністр внутрішніх справ.

Крім того, в останні тижні Слюсарчук пройшов медобстеження в лікарні імені Павлова.

Після цього його перевели в іншу камеру.

"Якщо психекспертиза визнає його хворим, то він сидітиме в спецкамері санчастини для психів. Якось я бачив через "глазок" цю кошмарну картину - 8-10 тіней в бетонному мішку. Один виє, інший повторює одну й ту саму фразу. "Повний політ над гніздом зозулі"...," - заявив Луценко.

Слюсарчук звинувачується в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 358 і ч. 2 та ч. 3 ст. 190 КК ("використання завідомо підробленого документа і шахрайство").

Кримінальні справи були порушені на підставі розслідувань журналістів газет "Експрес", які з'ясували, що Андрій Слюсарчук не має вищої медичної освіти, а всі його дипломи підроблені.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...