Чоловік Тимошенко найняв американських лобістів, щоб вивезти дружину в Німеччину

П'ятниця, 13 липня 2012, 17:28

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр уклав угоду з американською лобістською фірмою Wiley Rein LLP

Відповідний звіт до Міністерства юстиції США було подано 8 червня 2012 року, йдеться у статті "Української правди"

За контрактом з Олександром Тимошенком, лобістська фірма обіцяє присвятити свою діяльність звільненню Юлії Тимошенко з в'язниці та доправленню її до Німеччини.

Про це і йдеться у звіті, надісланому консультантами до американського Мінюсту:

"Wiley Rein контактує з урядовими чиновниками США та членами американського Конгресу на тему ув'язнення українським урядом Юлії Тимошенко. Wiley Rein інформує американських політиків щодо цього гуманітарного питання, а також активно заохочує Сполучені Штати надати підтримку німецькому канцлеру Ангелі Меркель в її проханні про направлення Тимошенко до лікарні в Берліні. Wiley Rein не прагне втручатися в українську політику, крім як домагатися звільнення пані Тимошенко".

Цікаво, що поставлена чоловіком Тимошенко мета перед лобістами суперечить заявам самої Тимошенко, яка публічно називала провокаціями влади твердження, що вона бажає лікуватися в берлінській лікарні "Шаріте".

Wiley Rein повідомляють, що отримали від Олександра Тимошенко 80 тисяч доларів за перший квартал поточного року. Їхня активність по справі Тимошенко у четвертому кварталі 2011 року була оцінена в 10 тисяч доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування