"Регіони" по достоїнству оцінили "трилери" чоловіка Тимошенко

Понеділок, 16 липня 2012, 18:00

Американські політтехнологи Юлії Тимошенко намагаються утримати увагу суспільства до екс-прем'єра, придумуючи історії в стилі трилерів Голлівуду.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, коментуючи заяву чоловіка Тимошенко про нібито тиск влади на родичів екс-прем'єра.

"Історії від американських політтехнологів про секретні операції спецслужб і "вербування" неповнолітніх родичів сім'ї Тимошенко вже нагадують голлівудські трилери, що викликають якщо не здивування, то сміх у українського глядача", - підкреслив парламентарій.

За його словами, над заявами адвоката Тимошенко та її чоловіка працюють люди, які "нічого не розуміють в менталітеті українського народу".

"Якщо на те пішло, то сьогодні українській СБУ є чим займатися. І вже точно не Тимошенко, яка відбуває своє законно отримане покарання", - додав депутат.

"Завтра американські фантазери, яким чоловік Тимошенко щомісяця платить сотні тисяч чесно зароблених доларів, розкажуть про підготовку українськими спецслужбами терористичних актів у харківській лікарні і в Качанівській колонії", - зазначив політик.

"Я вважаю, що вся ця нісенітниця має на меті лише одне завдання - не дати українському суспільству забути про Тимошенко", - заявив регіонал.

"Але, повірте, про неї і так ще довго буде пам'ятати кожен громадянин нашої держави, яка сьогодні змушена втричі переплачувати за спожитий газ, а також ще велика кількість людей, які стали жертвами махінацій її компанії "ЄЕСУ" в 90-х роках", - резюмував Лук'янов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування