У "Регіонах" самі не знають, чи скликають вони позачергову Раду

Вівторок, 17 липня 2012, 17:01

У Партії регіонів не знають про можливість проведення позачергової сесії Верховної Ради 23 липня.

Про це сказав "регіонал" Володимир Олійник, коментуючи заяву депутата від НУНС Юрія Гримчака про можливе скликання позачергової сесії парламенту 23 липня в день проведення чергового судового засідання у справі Юлії Тимошенко.

"Мені здається, що це чергова качка", - сказав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Нас попереджали, що позачергова сесія буде проводитися після з'їзду (Партії регіонів)", - сказав депутат, зазначивши, що, орієнтовно, дата з'їзду партії намічена на 30 липня - день початку виборчої кампанії.

Олійник підкреслив, що, крім того, йому не говорили нічого про те, що 23 липня він повинен бути в Києві.

Так само й інші депутати зараз перебувають не в Києві.

"Хтось у відпустці, хтось на окрузі", - зазначив депутат. При цьому Олійник здивувався, у зв'язку з чим може бути скликане позачергове засідання 23 липня, оскільки не позначений перелік питань, які можуть розглядатися в парламенті в цей день.

Водночас, інший депутат фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко підкреслив, що не бачить проблеми в тому, якщо позачергова сесія буде проведена і 23 липня.

"Ми заявляли про намір провести позачергову сесію на один або два дні", - сказав він.

За словами депутата, 150 підписів для скликання позачергової сесії парламенту збирається протягом 2-3 днів.

Колесніченко уточнив, що депутати хоч і працюють в округах, проте межі Україні не покидали, тому зможуть зібратися на засідання позачергової сесії.

Він заявив, що перед закриттям чергової сесії Верховна Рада "прийняла низку важливих законів, які досі залишаються непідписаними".

Крім того, за його словами, є ще й низка соціальних ініціатив Кабінету міністрів, які необхідно прийняти, "у зв'язку з цим і буде проводитися позачергова сесія парламенту".

Колесніченко зазначив, що закони, прийняті парламентом, залишаються непідписаними "за примхою одного пана", і необхідно вирішити цю проблему.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування