Київська прокуратура знайшла докази побиття правоохоронців

Середа, 18 липня 2012, 15:52

Прокуратура Києва поширила кілька відео з акцій протесту під Верховною радою та Українським домом.

Цими відео київська прокуратура засвідчує, як протестувальники нанесли тілесні ушкодження правоохоронцям під час акцій протесту  5 червня біля Верховної Ради та 3-4 липня біля Українського дому.

Перше відео зроблене під Верховною Радою і є оперативною зйомкою.

Друге відео також є оперативним і зроблене під Українським домом після наїзду бютівця  Андрія Кожем'якіна на співробітника ДАІ. На відео також знято, як депутат Забзалюк штовкає правоохоронця.

Представник міліції і авто

 

Третє відео взято з телеканалу 1+1 і на ньому видно як молодик, перевдягнений у футболку Свободи використовує балончик із газом.

Четверте відео також свідчить про використання газу.

"Надані відеоматеріали слідчими уже частково переглянуті, встановлюється об’єктивність подій, допитуються свідки та учасники подій, визначається ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, нанесених правоохоронцям під час виконання ними службових обов’язків по охороні громадського порядку", - зазначає київська прокуратура. 

"Слідство у справі триває", - додали в прокуратурі.

У прес-службі додали, що у слідчих прокуратури міста Києва є оперативне відео подій, надане органами внутрішніх справ.

"Але для об’єктивного проведення розслідування кримінальної справи слідчі звернулися до представників засобів масової інформації з проханням надати фото- й відеозаписи зазначених подій, які можуть стати документальними доказами у справі", - сказано в повідомленні. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News