Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": МОЗ хоче підлаштувати лікування Тимошенко під графік судилищ

П'ятниця, 20 липня 2012, 15:16

У партії "Батьківщина" обурені "нахабними та брехливими" заявами Міністерства охорони здоров'я про те, що засуджену Юлію Тимошенко довго лікують.

Про це повідомляє сайт партії.

"Для справжніх лікарів головне завдання – вилікувати пацієнта, незалежно від того, скільки триватиме процес одужання. У "політичних фахівців" з МОЗ інша мета – підлаштувати терміни лікування під графік судилищ над Юлією Тимошенко, складений режимом на Банковій", - йдеться в повідомленні.

"Якщо в МОЗ коротка пам'ять і погано з арифметикою, то нагадуємо, що лікування Юлії Тимошенко не може тривати "майже три місяці", як бреше МОЗ, бо лідера опозиції з 9 травня, коли перевезли до лікарні, та до початку червня лише виводили зі стану голодування", - наголосили в партії.

У "Батьківщині" також нагадали, що ще в лютому німецькі лікарі заявили, що лікування екс-прем'єра буде тривалим – понад півроку. 

"Однак після команди з Банкової про пришвидшення процесу по ганебній справі "про усні вказівки Тимошенко 1997 року", провокації навколо лікування Юлії Тимошенко, в тому числі і з боку МОЗ, знову активізувалися", - повідомляє сайт.

У "Батьківщині" додали, що скарги МОЗ про те, що німецькі лікарі не повідомляють про проміжні результати лікування Тимошенко, соромно навіть читати.

"Ці питання в усьому цивілізованому світі є предметом медичної таємниці, яка ніколи не порушується нормальними та професійними лікарями", йдеться в повідомленні.

Як відомо, Міністерство охорони здоров’я заявило, що Тимошенко лікують надто довго як для її захворювання, і в цьому не виключені політичні мотиви.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...