Азаров - дівчині, що "облила Власенка зеленкою": нема чого боятися

П'ятниця, 20 липня 2012, 17:28

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що дівчині, яка нібито облила захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка зеленкою, нема чого боятися.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на запитання про те, як бути активістці Молодих регіонів Марії Столяровій, яку обвинуватили у виливанні зеленки на Власенкі.

"Перше – виступи багатьох представників опозиції, як правило, не відповідають дійсності. І тому треба їх так сприймати. Друге – я хочу передати Маші Столяровій, що їй не треба боятися, і ніхто її не посміє чіпати", - написав Азаров.

Він відзначив, що не може підтримати дії тієї людини, яка облила зеленкою Власенка.

"Такі дії неприпустимі. Можна ставитися до нього по-різному, але він є захисником, і наш із вами обов'язок – сприяти йому в здійсненні такої важливої функції як захист інтересів людину в суді", - додав Азаров.

Як відомо, в 16 липня перед входом у корпус ЦКБ №5, де проходить курс лікування Тимошенко, невідома дівчина хлюпнула зеленкою в обличчя Власенку.

Власенко заявив, що запам'ятав дівчину і зможе її пізнавати. Пізніше він уточнив, що ця дівчина схожа на активістку "Молодих регіонів" Столярову.

Сама активістка сказала, що не могла облити Власенка, тому що в цей час " допомагала сліпій бабусі добратися додому".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування