Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок пророчить "вдосконалені методи" фальсифікації виборів

Субота, 28 липня 2012, 09:29

В опозиції впевнені, що парламентські вибори не пройдуть без фальсифікацій.

Про це заявив лідер партії ВО Свобода Олег Тягнибок в ефірі 5 каналу, передає ЛігаБізнесІнформ.

"Ми бачимо, як зараз працюють і в західних регіонах, і в центральних регіонах представники обласних адміністрацій, представники президента на місцях - вони, фактично, вже не займаються господарською діяльністю, вони не займаються економічними, соціальними питаннями, йде масова підготовка до виборів", - сказав Тягнибок.

За його словами, опозиціонери розуміють, що влада буде не тільки друкувати додаткові виборчі бюлетені, а й застосовувати вдосконалені методи фальсифікації виборів.

"Ми розуміємо, що будуть друкуватися додаткові бюлетені, ми розуміємо, що будуть готуватися члени комісій, які є залежними від влади і відповідно вони будуть проводити масові фальсифікації, ми розуміємо, що будуть удосконалені всілякі форми фальсифікацій, типу каруселей, синіх светрів і багато іншого. Ми прекрасно розуміємо, що 28 жовтня весь процес зміни влади не завершиться", - зазначив Тягнибок.

"Мене більше цікавить не процес агітації під час виборчої компанії, мене більше цікавить, наскільки ми зуміємо зберегти результат. І в листопаді місяці, фактично, першого листопада - це вже буде визначальний день, якийсь новітній листопадовий чин, чи вийдуть люди на вулицю, протестуючи проти фальсифікацій, які будуть однозначно, або люди махнуть рукою і їм абсолютно байдуже, чи демократичним чином була обрана влада", - сказав він.

"Тобто, 28 жовтня - сам факт виборів, а потім листопад місяць - збереження результатів. Ось тоді ми зможемо зробити оцінку, чи були вони демократичними чи ні", - зазначив свободівець.

Як повідомлялося, 26 липня стало відомо, що об'єднана опозиція і Свобода узгодили кандидатів на мажоритарних округах, а також домовилися про спільні дії на вуличних акціях і у парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...