Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Верховну Раду прийдуть львівські депутати

Субота, 28 липня 2012, 10:51

Депутати Львівської обласної та міської рад від ВО "Свобода" 30 липня під стінами Верховної Ради протестуватимуть "проти впровадження другої державної мови".

Про це повідомив УНІАН керівник всеукраїнського виборчого штабу ВО "Свобода", голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

Він зазначив, що до Києва також вирушать представники "Свободи" і від районних рад Львівщини.

Він також поінформував, що 1 серпня в Києві відбудеться XXIV партійний з’їзд ВО "Свобода", на якому партія висуватиме мажоритарних кандидатів.

Разом з тим, як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода", 30 липня о 10.00 Об’єднана опозиція "Батьківщина" та ВО "Свобода" проведуть пікет під стінами Львівської обласної державної адміністрації на знак протесту "щодо проведення антиукраїнською більшістю позачергової сесії Верховної Ради України".

"Ми не виключаємо, що провладна більшість, обійшовши порядок денний, повторно ухвалить мовний законопроект Колесніченка-Ківалова в другому читанні, а також "забезпечить" його підписання", - зазначив керівник виборчого штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина" на Львівщині Степан Кубів.

Як відомо, З0 липня відбудеться позачергова сесія ВР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування