Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соня Кошкіна вибачилася перед Ландіком

Четвер, 5 липня 2012, 12:12

Журналіст Соня Кошкіна принесла вибачення регіоналу Володимиру Ландіку.

Про це йдеться в її відкритому листі, опублікованому на сайті Lb.ua.

"Ми щиро шкодуємо про те, що в момент важких драматичних подій і переживань, які обрушилися на вас особисто, наш професійний інтерес взяв гору над людськими почуттями і етикою. Ви - батько і ви рятували свого сина", - зазначила вона.

"Дозвольте принести вам щирі вибачення від колективу редакції і мене особисто", - додала Кошкіна.

"Крім того, ми всі окремо дякуємо вам за гідну і чоловічу позицію, яку ви зайняли в ситуації останніх днів. Ваша поведінка вигідно відрізняється від боягузтва тих, хто, намагаючись прикритися вашою заявою восьмимісячної давності, мав намір звести з нами рахунки руками державної машини і силових структур", - йдеться у листі.

Також Кошкіна зазначила: "Нас чекає нелегка боротьба, тому що замовники цькування нашого порталу на цьому не заспокояться, але ми будемо продовжувати виконувати свій професійний обов'язок".

Крім того, в листі наголошується, що заяви Кошкіної про можливу апеляцію до європейської влади "були пов'язані абсолютно не з ситуацією між Володимиром Ландіком і сайтом lb.ua, а зі спробою тиску на незалежне ЗМІ за допомогою силових структур за сфальсифікованим приводом".

Також на сайті опубліковано відкритий лист Ландіка, в якому, зокрема, йдеться: "Дізнавшись про той злощасний інцидент в "Баккарі", ви, як поважаючий себе професіонал, повинні були насамперед перевірити факти, поцікавитися у знаючих людей, що там відбувалося насправді, в кінці-кінців, дізнатися точку зору іншої сторони".

"На жаль, в реальності нічого, з перерахованого, зроблено не було...Ви вважали за краще повірити на слово, сфабрикованій в одному відомому і вам і мені кабінеті, версії, незважаючи на те, що білі нитки, якими вона була шита, кричуще стирчали назовні", - зазначив регіонал.

"Що ж до неодноразово озвучених вами побоювань щодо якоїсь помсти з мого боку, то хочу вас заспокоїти. Я з жінками не воюю", - додав Ландік.

Як повідомлялося, Ландіка обурила публікація в виданні Lb.ua від 18 листопада 2011 року, в якій розмістили фото, де він у сесійній залі парламенту веде СМС-листування про долю свого сина, який на той момент перебував під судом по звинуваченню в побитті дівчини.

Через 8 місяців після подачі Ландіком заяви прокуратура почала перевірку.

Шеф-редактор Lb.ua Соня Кошкіна заявила, що вважає заяву Ландіка лише приводом для розправи з виданням.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування