Табачник оголосив четверту хвилю вступу до ВНЗ

Субота, 11 серпня 2012, 11:41

У Міністерстві освіти продовжили терміни зарахування на держбюджет до 15 серпня.

Про відповідний лист міністра освіти Дмитра Табачника від 10 серпня повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

"Зважаючи на ситуацію, яка склалася у зв’язку з невиконанням плану держзамовлення вищими навчальними закладами різних рівнів, профільне міністерство дозволило продовжити термін прийому оригіналів документів до 15серпня 2012 р", - йдеться у повідомленні.

"Тобто на ті напрями, на які залишилися вільні місця після третьої хвилі рекомендованих до зарахування, ВНЗ будуть приймати оригінали документів до 15 серпня 2012 р", - пояснили у ОПОРІ.

 

"Абітурієнти, які не потрапили у третій список, але знаходилися близько  до нього, повинні звернутися до навчального закладу і поцікавитися, чи є вакантне місце на той напрям підготовки, на який вони подавали заяву та документи, і чи є у них шанси вступити на місця держзамовлення відповідно до їхнього конкурсного балу", - додається у повідомленні.

Окрім цього, до 25 серпня 2012 р. було дозволено приносити оригінали документи на контрактну форму навчання не лише на ті напрями підготовки, на які вступник подав документи до 31 липня, а й на інші.

Проте це можна робити лише в межах одного навчального закладу та на напрями з однаковими конкурсними предметами.

Лист міністерства має рекомендаційний характер, тому ВНЗ, які вчасно виконали план державного замовлення, не зобов’язані продовжувати терміни зарахування до 15 серпня 2012р.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...