Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іващенко завжди визнавав свою помилку - адвокат

Вівторок, 14 серпня 2012, 21:40

Колишній в.о. міністра оборони Валерію Іващенко, якому суд змінив термін покарання, завжди допускав можливість своєї помилки у справі "Феодосійського заводу".

Про це повідомив його адвокат Борис Нечипоренко в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи заяву судді про те, що Іващенко визнав, що міг зробити помилку.

"Іващенко завжди про це говорив. Справа в тому, що він вважає, що він, можливо, допустив недогляд чи помилку. Узгодивши план санації "Феодосійського заводу" на 58-й сторінці він зробив доповнення, власноручні, в двох примірниках цього плану, які виключали в подальшому незаконну реалізацію цього майна", - зазначив адвокат.

"Якби він на титульному аркуші плану санації, там, де поставив свій підпис "узгоджено", додав два слова "з урахуванням зауважень на 58-й сторінці", то це не дозволило б надалі керуючому санацією незаконно продати майно", - уточнив Нечипоренко.

Адвокат також додав, що Іващенко з самого початку говорив, що його справа не має політичного контексту.

"Іващенко, коли прийшов до Міністерства оборони, зумів домогтися, щоб звідти були видалені, законним способом, цілий ряд ділків і бізнесменів, які фактично використовували Міноборони, як частину свого бізнесу. Він цих людей з Міноборони прибрав, в помсту за те, що він це зробив вони, фактично замовили цю справу. Якщо це політичний підтекст, то справа політична", - заявив він.

Як відомо, у вівторок апеляційний суд змінив Іващенку термін покарання на умовний і звільнив з-під варти в залі суду.

Чиновника судили за підписання в листопаді 2009 року плану санації підприємства "Феодосійський судномеханічний завод".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування