Кириленко каже, що проти його помічника фабрикують справу

П'ятниця, 17 серпня 2012, 21:25

Херсонська міліція погрожує порушити проти помічника народного депутата В’ячеслава Кириленка Олександра Юхненка кримінальну справу.

Про це у п'ятницю повідомляє прес-служба Кириленка.

Як відомо, раніше зазначалося, що в Херсоні влада рейдерськи захопила громадську приймальню Кириленка.

"Історія з незаконним захопленням моєї громадської приймальні отримала продовження. Тепер тиснуть на мого помічника Юхненка, залякуючи його кримінальними справами", - заявив депутат.

"Зрозуміло, що влада активізує будь-які методи проти опозиції, але правоохоронні органи мають розуміти, чого їм може коштувати виконання злочинних вказівок влади", - зазначив Кириленко.

У п’ятницю Юхненка викликали до Суворовського райвідділу херсонської міліції, де допитували по карній справі, порушеній тиждень тому капітаном міліції Ювченко А.В.

"Близько обіду мені зателефонували з міліції й допитували по карній справі, яку порушили начебто по факту нанесення представнику влади тілесних ушкоджень. Тиждень тому в громадській приймальні Кириленка адміністрація розпочала заміну системи теплопостачання. Це вже насторожувало, бо ніде в будівлі, окрім цього кабінету ніякого ремонту не відбувалось", - розповів Юхненко.

"Представники адміністрації висунули вимогу повністю звільнити приміщення від оргтехніки і меблів депутата. Біля входу вже зібралась група осіб, що готувалась виконати наказ про звільнення приміщення "своїми силами". Я повідомив, що за законом службове депутатське приміщення та його особиста документація є недоторканими, та зачинив двері ззовні", - уточнив помічник.

"Тепер слідчі розшукують осіб, які в приміщенні адміністрації начебто нанесли тілесні ушкодження працівникам адміністрації. Нічим іншим, ніж спробою тиску через кримінальну справу в період виборчої компанії, назвати це не можна", - вважає він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування