Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТВі просить прокуратуру перевірити "Тріолан"

Вівторок, 21 серпня 2012, 17:45

Телеканал ТВі заявляє, що кабельний оператор "Тріолан" веде подвійну бухгалтерію, здійснює діяльність без ліцензій та дає хабарі посадовцям органів державної влади.

Про це стало відомо у результаті журналістського розслідування, повідомляє прес-служба ТВі.

"Кореспонденти натрапили на інформацію та деякі документи, що свідчать про порушення податкового законодавства групою кабельних провайдерів "Тріолан"", йдеться в повідомленні.

Спираючись на знайдену інформацію, журналісти звернулися прокуратури з проханням перевірити виявлені факти правопорушень. Зокрема, ймовірність дачі хабарів, мовлення без ліцензії, тіньова бухгалтерія.  

"У роздруківці (документів) вказані певні суми навпроти назв органів державної влади (40000$ - АМК, 32000 грн. Н.рада, що може означати як Антимонопольний комітет, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення тощо)", - йдеться в звернені до прокуратури.

Також журналісти заявляють, що отримали відео, на якому видно, що людина, схожа на одного з керівників компанії, що входить до групи Triolan, розповідає порядок здійснення ліцензійної діяльності провайдера програмної послуги без ліцензії, зокрема у Сумах.

"У випадку, якщо підтвердяться факти ведення групою компаній Triolan подвійної бухгалтерії, діяльність без ліцензій та надання хабарів посадовим особам органів державної влади, це може стати підставою для порушення кримінальної справи", йдеться в заяві.  

Як відомо, 20 липня компанія "Тріолан" відключила телеканал ТВі в 11 містах України, натомість в ефірі з’явився канал БТБ, що належить до структури Нацбанку України.

На 22 серпня назначене засідання парламентського комітету зі свободи слова, на якому буде розглядатися питання масового відключення телеканалу ТВі. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...