Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Британські ЗМІ слухняно не опублікували скандальні фото

Четвер, 23 серпня 2012, 14:38

Низка ЗМІ Великобританії не стали публікувати фотографії оголеного принца Гаррі після відповідного прохання королівської родини.

Знімки, уперше розміщені на одному з американських сайтів, швидко облетіли увесь світ, повідомляє ВВС.

Однак Королівська родина закликала ЗМІ втриматися від публікації відвертих фотографій принца Гаррі на відпочинку в Лас-Вегасі. При цьому джерело, близьке до родини, підтвердило, що на фотографіях зображений молодший син британського принца Чарльза

Це рідкий випадок, коли в Кларенс-Хаус (резиденції королівської родини) підтверджують вірогідність подібного роду фотографій, передає Інтерфакс.

Однак офіційні представники королівської родини звернули увагу контролюючих організацій Великобританії на те, що публікація фотографій може бути вторгненням в особисте життя принца Гаррі.

За оцінкою деяких експертів, робота комісії лорда Левесона, яка розслідує етичні стандарти британських ЗМІ, призвела до того, що низка видань зайнялися самоцензурою.

На фотографіях третій по черговості спадкоємець британського престолу зображений разом з невідомою дівчиною в оголеному вигляді під час гри в більярд.

Знімки, приблизно, були зроблені під час відпочинку 27-річного принца із друзями в минулі вихідні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування