Азаров у Луганську відкрив операційний блок і дитячі будинки

Субота, 25 серпня 2012, 13:44

Прем'єр Микола Азаров відкрив у Луганському обласному клінічному онкологічному диспансері сучасний операційно-реанімаційний блок з експрес-лабораторією.

"У Луганську повинен бути один з найкращих онкологічних диспансерів, щоб луганчанам не доводилося нікуди їздити. Я запитав у директора диспансеру, і він мені сказав, що луганський центр має умови кращі, ніж Національний інститут раку в Києві", - повідомив він.

Азаров вручив співробітникам Луганського обласного клінічного онкологічного диспансеру сертифікат на високочастотний операційний ніж виробництва Німеччини вартістю 300 тисяч гривень.

Прем'єр також відкрив у Луганську два дитячі будинки сімейного типу, в кожному з яких будуть виховуватись по 10 дітей.

"Уряд обрав лінію на те, щоб ліквідувати дитячі будинки і щоб діти виховувалися у сім'ях", - заявив Азарова.

Він вручив батькам ключі від двох комфортабельних будинків площею по 360 квадратних метрів, а також ключі від автомобілів. Крім того, Азаров подарував новоселам побутову техніку.

Як повідомляє прес-служба уряду, біля входу на територію будинків Азарова зустріла численна група мешканців Луганська.

Протягом півгодини прем'єр під проливним дощем відповідав на запитання про відновлення промислових підприємств оборонного комплексу, стан доріг, пенсійне забезпечення та соціальний захист, а також про захист шахтарських містечок і їх водопостачання.

Після цього він попрямував на церемонію відкриття.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування