Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок на День незалежності влаштував заплив

Субота, 25 серпня 2012, 17:35

24 серпня на Тернопільському ставі відбувся заплив на честь Дня незалежності.

Участь у ньому взяли лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок та відомі тернопільські "свободівці" - голова облради Олексій Кайда і мер Тернополя Сергій Надал, повідомляє Gazeta.ua.

Крім політиків, перепливти став могли й усі охочі. Проте перед плаванням учасники мали обов'язково пройти медогляд - лікарі на пристані вимірювали артеріальний тиск та слухали серце. У результаті до запливу були допущені всього 9 учасників.

Ще десятьом через поганий стан здоров'я медики заборонили пливти.

Лідер "Свободи" розповів, що торік уже перепливав Дніпро на День Незалежності. Саме йому належала ідея цьогорічного запливу.

"Наступним на черзі стало Тернопільське озеро. Я давно мріяв його пропливти, тим більше разом із мером і головою облради. Коли перепливав Дніпро, це був символічний чин поєднання України в одне ціле. Адже Дніпро цементує Україну. З іншого боку, перепливання водної перепони – це певна жертва. Незалежність нам просто так не далася. Відповідно, за неї треба боротися", - сказав він.

Довжина запливу на Тернопільському ставі становила 1 км 100 метрів. Крім дев'ятьох учасників, у воду стрибнуло ще четверо сміливців. Хоча медики їх офіційно не допустили, обійшлося без прикрих інцидентів – допливли всі.

Першим із політиків до протилежного берега добрався Надал, Тягнибок зробив невеликий гак і доплив другим, а Кайда, відповідно, став третім.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...