Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тушка-кандидат від "Регіонів" відхрещується від "Бентлі"

Понеділок, 27 серпня 2012, 12:22

Кандидат у нардепи від Партії регіонів Володимир Медяник збирається судитися з рухом "Чесно" за інформацію про те, що в нього є "Бентлі", а декларація про доходи зникла з сайту ЦВК.

"Ми розбиратися будемо у суді, тому що "Бентлі" у мене не було і немає. І в декларації його в принципі не могло бути", - сказав він у коментарі Gazeta.ua.

"Ми вже розібралися, хто там в "ЧЕСНО". Це такі не зовсім правильної орієнтації люди", - додав кандидат у народні депутати.

Щодо фотографії, на якій він стоїть зі скандально відомим екс-депутатом  Луганської міськради Романом Ландіком поряд із двома "Бентлі", Медяник заявив: "Це у Луганську. А якщо я на фоні "Лувру" сфотографуюся, то він теж мій? Якщо я на фоні Пізанської вежі стою або Ейфелевої? Розумієте, скажуть: "Дивись, і вежа вже його".

"А що стосується автомобілю "Бентлі", абсолютно чітко скажу: не було ніколи. Вийшла сварка через якусь фотографію, повністю ідіотську фотографію. Я аж сам не радий. Ви спробуйте іншу якусь знайдіть. Це провокативні речі", - додав він.

Також кандидату в народні депутати не відомо про зникнення його декларації із сайту Центрвиборчкому.

"До сайту ЦВК я не маю ніякого відношення. Я її здав. Мене б без декларації або з помилками навіть не зареєстрували б. Якщо це збій якийсь, то питань немає", - сказав Медяник.

Раніше координатор руху "Чесно" в Луганську Всеволод Філімоненко заявив, що з сайту ЦВК зникла майнова декларація кандидата від Партії регіонів по одномандатному виборчому округу №109 Володимира Медяника.

Він не виключив, що це – технічна помилка, однак зазначив, для зникнення документу є підстави, бо "в декларації не вказаний автомобіль марки "Бентлі", на якому Медяник їздить щодня", хоча вказані 2 легкові авто, 3 мотоцикли та гідроцикл.

Фотографію з Медяником на фоні "Бентлі" виклав у соцмережі "Одноклассники" Роман Ландік, який став відомим через побиття дівчини.

Нещодавно Медяник з фракції Комуністичної партії у міськраді Луганська перейшов у фракцію Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: