Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скандальна телеведуча поскаржиться на "Кобру" в Європу

Вівторок, 28 серпня 2012, 22:21

Журналіст Національної телекомпанії Наталя Розинська має намір подати скаргу до Євросуду з прав людини на дії співробітників спецпідрозділу "Кобра".

Як відомо, Апеляційний суд Києва визнав її винною в конфлікті зі співробітниками спецпідрозділу МВС України.

"Ми йдемо до Європейського суду, адже, на жаль, вже не секрет, що в українських судах справедливості немає… Будемо подавати на "Кобру" до Європейського суду і там будемо добиватися справедливості. І нехай спецпідрозділ "Кобра" і всі ці так звані правоохоронці моляться Богу, щоб ми цей суд не виграли, тому що якщо ми переможемо у Європейському суді, тоді ми будемо ставити перед державою Україна питання про повну ліквідацію спецпідрозділу "Кобра", - заявила Розинська.

Розинська звинуватила суддю Апеляційного суду в упередженості при прийнятті рішення, яким було підтверджено законність рішення Голосіївського райсуду Києва від 28 травня про визнання її винною за відмову від медогляду та незупинку на вимогу співробітників ДАІ.

"Я впевнена, що надійшов дзвінок з верхів, і йому сказали, що або рішення на стіл, або мантію на стіл. Він навіть не спромігся піти в дорадчу кімнату, а при нас відкрив папку і зачитав рішення", - цитує журналістку УНІАН.

Раніше Розинська заявила, що 2 травня у центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, її побили, погрожуючи пістолетами, п'ятеро ДАІшників.

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення. За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: