Донецьк допоможе сину Азарова попіаритись на нових тролейбусах?

Вівторок, 11 вересня 2012, 09:39

Донецьк має намір передати Слов'янську п'ять новеньких тролейбусів марки "ЛАЗ", закуплених містом у рамках програми підготовки до Євро-2012.

Про це свідчить проект рішення Донецької міськради, пише Остров

З тексту проекту рішення виходить, що 4 вересня Слов'янська міська рада прийняла звернення до Донецької міськради "Про клопотання перед Донецькою міськрадою про передачу майна комунальної власності територіальної громади міста Донецька - тролейбусів".

Донецька влада моментально відреагувала на прохання Слов'янська й запланувала на найближчій сесії ухвалити рішення щодо передачі транспорту.

Мова йде про 5 новеньких тролейбусів.

Слов'янську будуть передані 4 машини марки "ЛАЗ Е183 А1" 2012 року випуску.

Їхню вартість місто оцінило в 2 млн. 126 747 гривень. Ще один тролейбус тієї ж марки, призначений для Слов'янська, був випущений в 2011 році. Його вартість становить 1 млн. 980 076 гривень. 

Причину настільки оперативного задоволення клопотання про передачу Слов'янську дорогого й зовсім незайвого для Донецька майна в Донецьком міській раді поки не називають.

За словами начальника головного економічного управління Донецької міськради Сергія Никитенка, це перший випадок передачі нового транспорту іншому місту.

"Поки таких прецедентів саме по нових тролейбусах не було", - сказав Никитенко.  

Як відомо, Слов'янськ входить до виборчого округу, у якому кандидатом у народні депутати від Партії регіонів балотується син прем'єра Миколи Азарова Олексій Азаров. 

Цей кандидат славиться тим, що перед виборами за бюджетні кошти успішно "вирішує проблеми своїх виборців".

З появою Азарова-молодшого на округ з бюджету було виділено 69 мільйонів гривень.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування