Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов роздав сотні "передвиборних" окулярів і вчить пенсіонерів комп'ютеру

Середа, 12 вересня 2012, 14:31

"Регіонал" Сергій Ківалов в Одесі роздав уже "сотні" окулярів мешканцям свого 135-го виборчого округу в Приморському районі Одеси.

Про це повідомляє телеканал АТВ.

"Ініціатива стартувала наприкінці липня, і лише за місяць окуляри для корекції одержали вже сотні городян", - повідомляє телеканал, що належить главі проросійської партії "Родіна" Ігорю Маркову.

"Зараз соціальний проект працює тільки в Приморському районі. І взяти в ньому участь може будь-який пенсіонер із проблемами зору. Втім, не виключено, що у майбутньому "Одесу іншими очима" зможуть побачити всі городяни", - відзначає телеканал.

Кампанію по видачі безкоштовних окулярів "Благодійний фонд Сергія Ківалова" почав 25 липня.

 

"За офіційною статистикою, приблизно кожний 3-й має проблеми зі здоров'ям", - говориться в листівці Ківалова, де також зазначені чіткі інструкції, як одержати безкоштовні "передвиборні" окуляри.

У фонду немає інтернет-сайту. За адресою, що зазначена на листівці, знаходиться "Училище швейне № 2 Одеської національні юридичної академії". Як відомо, Ківалов є ректором цієї академії.

При цьому, один з телефонних номерів, зазначених у листівці, належить одеській компанії Studio Creative Production "Red Button".

Red Button - студія креативного виробництва, що спеціалізується на розробці й проведенні рекламних і PR- кампаній, промо акцій, корпоративних і тематичних заходів, шоу-програм і соціальних проектів.

Крім того, за інформацією сайту www.048.ua, Ківалов організував комп'ютерні курси для пенсіонерів.

"Передвиборні" окуляри також роздає Благодійний фонд іншого регіонала - Володимира Бандурова в Запорізькій області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування