Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" про Райс: якщо гості не вітаються, то навіщо приїхали?

Субота, 15 вересня 2012, 13:41

Екс-держсекретар США Кондоліза Райс на Ялтинському саміті не ігнорувала президента Віктора Януковича.

Таку думку висловив в ефірі 5 каналу народний депутат від Партії регіонів Леонід Кожара, передає ЛігаБізнесІнформ.

"Я не є прес-секретарем пані Райс, тому мені важко відповідати, але хтось настільки хотів, щоб щось сталося, тому факти подаються сьогодні як екстраординарні", - заявив Кожара.

"Мало, чому її не було на фотографуванні, може телефонний дзвінок, дуже багато існує причин. Там не всі були в той час", - додав він.

Разом з тим, за його словами, "президент України Віктор Янукович був господарем заходу, цієї конференції, оскільки він є президентом України".

"Якщо їдуть гості до президента, то, зрозуміло, що вони повинні вітатися. Якщо є такі гості, які не вітаються, то для чого вони тоді приїхали? Я переконаний, що тут деякі політики і журналісти трошки додали смаку і пряностей. Нічого абсолютно такого не відбулося", - заявив Кожара.

Як писала "Українська правда", у п'ятницю по закінченні конференції Янукович, прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган і екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський піднялися, і до Ердогана підійшли кілька людей, серед яких була Райс. Янукович проводив її поглядом, але вона навіть не привіталася з ним.

Крім того, з невідомих причин Райс не прийшла на традиційне групове фотографування учасників форуму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування