Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": Мельниченко півроку пропонував захищати Тимошенко

Субота, 15 вересня 2012, 13:52

Заява екс-майора Миколи Мельниченка щодо вбивства депутата Євгена Щербаня підготовлена на замовлення та під диктовку адміністрації президента.

Про це йдеться у заяві партії "Батьківщина".

"Після того як влада обламала зуби, намагаючись зшити білими нитками сфальшовані справи проти Юлії Тимошенко, вона вдалася до послуг особи, яка протягом більше десяти років відома тим, що пропонувала різним силам як у середині країни, так і за її межами, недешево продати якісь "нові записи" з кабінету Кучми", - заявили в партії.

Там стверджують, що Мельниченко більше півроку шукав виходи на керівництво партії "Батьківщина", а також на захисників Юлії Тимошенко з пропозиціями за "гонорар" виступити зі свідченнями на захист лідера партії.

"Однак після категоричної відмови пішов на співпрацю з режимом, для якого залякані чи куплені так звані "свідки" давно стали засобом для розправи над лідерами опозиції", - йдеться в заяві.

У партії також наголосили, що у 2003 році у Луганську відбувся суд у справі щодо вбивства Щербаня. "Але навіть підконтрольний Кучмі суд не зміг віднайти найменших доказів причетності Юлії Тимошенко до цього злочину. Не зміг знайти, бо їх просто не існує і не існувало у природі", - зазначає "Батьківщина".

У понеділок в офісі партії відбудеться прес-конференція її керівників, на якій вони прокоментують заяви Мельниченка.

Як повідомлялося, у суботу екс-майор заявив, що в записаних ним розмовах замовником вбивства Щербаня називається екс-прем'єр Павло Лазаренко, а оплату за вбивство здійснили Петро Кириченко і Юлія Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...