Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко заявив, що не вимагав у БЮТ гроші, а просив повернути борг

Понеділок, 17 вересня 2012, 09:02

Колишній майор держохорони Микола Мельниченко заявляє, що не вимагав гроші в БЮТ у зв'язку зі справою Щербаня, а просив повернути борг.

Про це він заявив у коментарі газеті Комерсант, коментуючи заяву бютівця Романа Забзалюка про те, що Мельниченко вимагав в "Батьківщини" грошей і місце в списку або забезпечити йому проходження у Верховну Раду по мажоритарному округу.

Мельниченко майже все сказане депутатом заперечує.

"Я дійсно звертався до Романа Забзалюка із проханням, щоб він допоміг повернути позичені його однопартійцю В'ячеславу Невольку 10 тисяч доларів",- сказав Мельниченко.

За його словами, "все інше", сказане паном Забзалюком, не відповідає дійсності.

"У Роми же є практика таємного записування розмов - він навіть мене в цій справі переплюнув! Якщо я таке казав - нехай оприлюднить розмови", - сказав Мельниченко.

Раніше  Мельниченко опублікував у мережі Facebook відомості відносно вбивства нардепа Євгена Щербаня в 1996 році.

Він написав, що "замовником убивства Щербаня називається Лазаренко, одним з мотивів - одержання контролю над Донецьким регіоном. Організатором виступає Кушнір, а оплату за виконання проводять Петро Кириченко і Юлія Тимошенко".

Після цього Забзалюк заявив, що в лютому-липні цього року Мельниченко не раз виходив особисто на нього й на інших людей мобільним телефоном й електронній пошті із пропозиціями про оприлюднення записів, які, за словами екс-майора, повністю доводять непричетність Тимошенко до вбивства Щербаня.

Взамін він просив матеріальної підтримки, а потім місце в списку для проходження в парламент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...