Адвокат вбивці Щербаня переконаний, що докази по Тимошенко вигадали

Понеділок, 17 вересня 2012, 20:31

Докази причетності Юлії Тимошенко до грошей, якими платили за замовлення вбивства Євгена Щербаня, про які кажуть у Генпрокуратурі, можуть бути вигадкою.

Таку думку озвучив Дмитро Поїзд - адвокат Вадима Болотських, одного з виконавців вбивства Щербаня, повідомляє "Радіо "Свобода".

"Прокурори ніколи не розголошують даних досудового слідства, якщо ці дані реальні. Якщо ні, то вони починають зловживати ЗМІ і викладати у них свою позицію", - уточнив він.

"У Юлії Тимошенко таких можливостей нема. Відтак немає рівності у змаганні. Можна говорити про неї все, що заманеться, але доказів немає", - зазначив Поїзд.

За словами адвоката, досі він не бачив оригіналу чеків чи інших документів, які підтверджували б переказ Тимошенко плати за вбивство Щербаня, доступними були лише копії.

Раніше стало відомо, що захист Тимошенко подав позов до лондонського суду на першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, в якому вимагає спростувати інформацію, оприлюдненому в одному з інтерв’ю.

Тоді Кузьмін зокрема заявив, що Генпрокуратура перевіряє інформацію про причетність Юлії Тимошенко до фінансування вбивства Євгена Щербаня, а також про те, що проти Тимошенко порушили і розслідували близько десятка кримінальних справ і що всі ці справи завершено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування