Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов каже, що деякі "регіонали" відмовляються від зарплатні

Вівторок, 18 вересня 2012, 12:39

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що депутати не можуть брати відпустку у передвиборчий період.

Коментуючи рішення, що до кінця каденції парламентарі збиратимуться лише тричі, він пояснив, що депутати будуть отримувати зарплату згідно з даним письмової реєстрації у пленарний день і згідно з даними комітетів щодо присутності на засіданнях.

"На жаль, депутат не може взяти відпустку, тому що він постійно знаходиться в режимі роботи, і робота в округах – це теж його безпосередній обов’язок", - заявив Єфремов.

"І, напевно, краще, щоб депутат працював і зустрічався з виборцями, тому що виборці у нього спитають, що ж він такого зробив, щоб мати право в подальшому виставляти свою кандидатуру", - вважає "регіонал".

"У нашій фракції частина людей взагалі не отримують зарплатні і пишуть відмови у зв’язку з тим, що вони не працюють у сесійній залі. Тому більше запитань до наших колег з опозиції, які перші стоять в касу за отриманням зарплатні", - заявив Єфремов.

Водночас, на запитання, яким чином у таких умовах роботи депутати збираються розглядати проект бюджету на наступний рік, Єфремов запевнив, що парламентарям ніхто не заважає продовжити свою роботу в цей період.

"Якщо з’являться серйозні документи для розгляду, я думаю, що ми зможемо працювати і повний тиждень, і з подовженим робочим днем, як вже в принципі і бувало", - сказав лідер фракції Партії регіонів.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування