Спостерігачі від СНД помітили "передвиборчі окуляри" тільки у Народної партії

Понеділок, 24 вересня 2012, 10:34

Міжнародна організація зі спостереження за виборами CIS-EMO зафіксувала роздачу окулярів кандидатом Василем Шпаком від Народної партії.

Про це йдеться в повідомленні місії.

Шпак балотується в окрузі №191 з центром у Старокостянтинові на Хмельниччині.

9 вересня на зустрічі з кандидатом в селах Паплинці, Гречана і Адампіль Старосинявського району старим, у яких проблеми із зором, роздавали окуляри. На зустріч людей зібрали за запрошеннями, в яких від руки дописано: "звучать окуляри".

Як розповів довірена особа кандидата Володимир Цимбалістий, потребу в окулярах вивчав лікар-офтальмолог, провівши діагностику між жителями сіл переважно Старосинявського і Старокостянтинівського районів. Тому закуплено 3,5 тисячі окулярів на 2,5, 3,5 і 4,5 діоптрій. Оптика поширюється за списками.

У той же час, звітуючи перед виборцями про свою дев'ятирічну роботу в парламенті, Шпак приводить десятки соціально важливих законопроектів, і просить виборців "не продаватися за макарони".

Як повідомлялося раніше, кандидат від Партії регіонів Сергій Ківалов роздав вже "сотні" окулярів мешканцям свого 135-го виборчого округу в Приморському районі Одеси.

"Передвиборчі" окуляри також роздає Благодійний фонд іншого регіонала - Володимира Бандурова в Запорізькій області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування