Дружина Луценка заявляє, що його не обстежували, а звозили на "екскурсію"

Четвер, 11 жовтня 2012, 14:25

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ставить під сумнів повідомлення прес-служби тюремників про те, що Луценко не потребує лікування у стаціонарі.

Про це Ірина Луценко заявила, коментуючи повідомлення Державної пенітенціарної служби про проведене обстеження Луценка у Чернігові, повідомили у прес-службі "Народної самооборони".

"Учора ввечері по телефону я спілкувалася із чоловіком, і він не знав про сьогоднішнє його вивезення до лікарні на обстеження", - сказала вона.

За словами Луценко,враховуючи хвороби її чоловіка, для обстеження мала бути проведена хоча б одноденна підготовка, "оскільки потребувалося введення зондів та взяття пункцій для визначення подальшого лікування".

Вона повідомила, що у розмові із лікарями та особисто омбудсменом Валерією Лутковською, які відвідали Луценка у Менській колонії 2 жовтня. Луценко поставив умову – лікування лише у стаціонарі.

"Чоловік тоді попередив Лутковську, що він не дасть згоди на обстеження, поки його не госпіталізують у стаціонар. Наявні у Луценка хвороби потребують серйозного обстеження та лікування. Чого варто тільки взяти пункцію з печінки", - сказала вона.

Після такої маніпуляції вони хотіли його відправити назад у колонію?! Уведення зонду потребує попередньої підготовки організму для такої процедури!", - наголосила Луценко.

"При зустрічі із омбудсменом я особисто попереджала Лутковську про те, що мій чоловік не погодиться на чергове обстеження поза стаціонаром, аби не дати можливість Пенітенціарній службі вчергове брехати про "покращення здоров’я і лікування", - зазначила дружина екс-міністра.

"Я не здивована черговою "качкою" від ДПтСУ про "задовільний стан здоров’я Юрія Луценка", оскільки упевнена у зворотному – обстеження не проводилося. А все банально звелося до "екскурсії" до Чернігівської лікарні", - зауважила Луценко.

Як відомо, у четвер тюремники завили, що Луценка обстежили у Чернігівській обласній клінічній лікарні, де йому не приписали йому стаціонару.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News