Азаров: Який із Кличка державний діяч? Хай спершу потренується на Боярці

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 14:10

Прем'єр Микола Азаров сумнівається, що лідер УДАРу Віталій Кличко може стати серйозним державним діячем.

Про це він сказав в інтерв'ю Миколаївської ОДТРК, повідомляють Українські новини.

"Кличко - дуже може бути, талановитий спортсмен, мені завжди подобається, як він виступає на рингах, перемагає багато, тому в мене до нього є певна повага як до спортсмена. Але який з нього державний діяч? Треба спочатку спробувати на більш простих речах", - сказав Азаров.

Він зазначив, що, можливо, Кличку необхідно спочатку спробувати себе в ролі керівника якогось невеликого міста, щоб побачити, чого він реально вартий.

"Може, спочатку треба спробувати на якихось більш простих речах. От хтось претендує на роль мера Києва, а чому відразу Києва? А, може, є таке селище Боярка. От давайте спробуємо, дамо йому рік покерувати Бояркою, наприклад", - зазначив Азаров.

"Або у вас, наприклад, є Снігирівка (Миколаївська область), для початку, а потім, якщо в нього вийде, довіримо йому Миколаїв. А якщо вийде в Миколаєві - довіримо Київ. Це буде логічно. Так що ж ми, не знаючи абсолютно жодних можливостей, відразу починаємо говорити: а давайте його в Президенти висунемо!" - продовжив Азаров.

При цьому він висловив сумнів у тому, що керована Кличком партія є новою політичною силою, підкресливши, що в ній присутні люди, які вже були при владі.

"Чи здатні щось здійснити ті люди, які зараз навколо пана Кличка сформувалися, пан Наливайченко, наприклад, пан Пинзеник. Адже це ж все колишня "помаранчева" команда. Тобто нікого там нових немає. Це всі ті, хто був при владі", - зазначив Азаров.

З його слів, саме завдяки діям таких людей у країні була практично зруйнована економіка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...