Російський літак упав через відмову двигуна – джерело

Субота, 13 жовтня 2012, 09:22

Причиною катастрофи літака Чорноморського Флоту РФ Бе-12 стала відмова двигуна.

Про це УНІАН повідомило джерело в ЧФ РФ.

Комісію з розслідування причин і обставин катастрофи літака очолив командувач ЧФ РФ контр-адмірал Олександр Федотенков. До з'ясувань причин події всі польоти літаків Бе-12 припинені.

Стан здоров'я члена екіпажу, який залишився в живих, задовільний. Він не потребує госпіталізації.

Як повідомлялося, у п’ятницю в районі Севастопольського селища Кача троє людей загинули і один перебуває у важкому стані в результаті краху літака Бе-12, що знаходиться на озброєнні в морській авіації Чорноморського флоту Росії.

За інформацією джерела правоохоронних органів Севастополя, інцидент стався в другій половині дня на аеродромі "Кача". Літаку Бе-12 понад 30 років. Озброєння і зброї в літаку не було.

У той же час, начальник відділу інформаційного забезпечення ЧФ РФ В'ячеслав Трухачов повідомив "5 каналу", що загрози для життя радиста, постраждалого під час катастрофи, немає.

"Стан нормальний, його доставили в госпіталь. Видимих ​​ушкоджень у вигляді переломів, опіків і так далі немає. Загрози для життя також немає. Звичайно, він перебував у стресовому стані, йому буде потрібно більш детальне обстеження, щоб з'ясувати стан його здоров'я. Те, що він був присутній під час цієї катастрофи, без наслідків пройти не може", - цитує Трухачова Інтерфакс-Україна.

Він також зазначив, що причини авіакатастрофи поки оголошувати передчасно.

За інформацією "5 каналу", на місце інциденту вилетів криміналіст із РФ, зараз з військової частини вилучається документація, відповідно до якої здійснювався політ. Потім слідчі допитають технічний персонал, який готував літак до вильоту.

Посилаючись на інформацію Слідчого комітету РФ, "5 канал" повідомляє, що неділя, 14 жовтня, оголошена на Чорноморському флоті Росії днем жалоби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування