Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська прирівняла свого чоловіка до Кеннеді

Понеділок, 15 жовтня 2012, 18:38

Депутат від Партії регіонів Інна Богословська запевняє, що її чоловік заслужив бути депутатом Верховної Ради.

Так вона прокоментувала балотування до Верховної Ради її чоловіка.

Богословська заявила, що відтоді як журналісти "стали вкрай огидно поводитися по відношенню до особистого життя політиків і не тільки", вона "перестала, і вже рік не дає, жодних коментарів з приводу свого особистого життя".

"І до кінця моїх днів ніхто в Україні і ніколи не почує жодного коментаря про моє особисте життя", - додала вона.

"Що стосується пана Мельниченка Володимира Володимировича - це людина, яка на сьогодні має величезний відрив від всіх своїх конкурентів, тому що він все своє життя працює для людей", - заявила Богословська.

"Я думаю, що якщо б ви закидали сім`ї Кеннеді питання: чому це різні брати і батьки ідуть до політики, то вас в Сполучених Штатах ніхто б не зрозумів", - додала вона.

"Тому киньте це патріархальне і провінційне бачення політики. Є люди, які мають свій особистий життєвий шлях", - зазначила політик.

"Він пройшов всі щаблі депутатської роботи, і люди на кожному щаблі йому довіряли все більше. Коли він почав від району в області, після того заслугував довіру в місті, після того – в області, то, безумовно, наступний його крок політичний, абсолютно нормальний і природній, це бути депутатом в Верховній Раді", - уточнила депутат.

Відео ТВі

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...