Азаров назвав Тимошенко "дівчинкою" і розповів, як їх "довбають"

Вівторок, 16 жовтня 2012, 15:16

Голова Партії регіонів, прем’єр-міністр Микола Азаров пообіцяв жителям Запоріжжя, що міст через Дніпро у місті буде повністю введено в експлуатацію у 2013 році.

Про це він сказав на зустрічі з працівниками Запорізького автомобільного заводу, коментуючи будівництво мосту з 2000 року, повідомляє УНІАН.

"Цього року наприкінці року по ньому мають пройти перші автомобілі, а наступного року ми його повністю запустимо", - заявив Азаров.

Він зазначив, що у Запоріжжі у вівторок перебуває як лідер Партії регіонів і агітує за збереження чинної влади.

"Я взагалі у відпустці сьогодні, і приїхав агітувати за те, щоб в країні була стабільність", - заявив Азаров.

Він зазначив, що уряд України зараз працює в дуже складних умовах через вплив світової кризи і високі ціни на газ.

"Іноді, я вам чесно скажу, – я ж можу от так у відпустці поговорити, просто не думаючи про те, що кожне моє слово газети, телебачення почнуть трактувати і тлумачити, – не просто йдуть справи", - зазначив Азаров.

"Тому що, по-перше, світова економічна криза не припинилася, а вона нас довбає, довбає і довбає. Ламати не будувати, а ми будуємо, будуємо, нас з усіх боків довбають, а ми продовжуємо свою справу робити", - заявив прем’єр-"регіонал".

"Ми Росії віддаємо просто так за газ, який одна дівчинка підписала, продукцію 13 ваших заводів (у ціновому вираженні)", - обурився Азаров.

Він вчергове пообіцяв, що підвищення житлово-комунальних тарифів не буде, проте додав, що прихильники опозиції, очевидно, можуть платити за газ за тарифами, які відповідають нинішній ціні на газ, що купується у РФ, відповідно до угоди, підписаної у січні 2009 року.

"Я от іноді думаю: тим, хто за них голосує, чому б не заплатити вартість житлово-комунальних послуг відповідно до цієї ціни на газ?", - сказав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування