Єфремов: Об'єднання ПР з УДАРом в Раді – позиція одного депутата

Середа, 17 жовтня 2012, 12:34

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов каже, що заява про створення у наступному парламенті більшості Партією регіонів та УДАРом - особиста думка конкретного депутата.

Про це він заявив у коментарі ВВС Україна.

"У нас кожна людина має право на власну точку зору та власні роздуми", – сказав він.

На його думку, конфігурація більшості у Верховній Раді наступного скликання залежатиме від підсумків виборів та від результатів переговорів, які будуть проведені між політичними силами, які потраплять до парламенту.

"Ми вже давним-давно перебуваємо в політиці, тому ми не виключаємо нічого, – повідомив пан Єфремов у відповідь на питання про те, чи виключають у Партії регіонів альянс з якимось з ймовірних переможців виборів.

"Внаслідок переговорів можуть скластися будь-які конфігурації, за винятком, можливо, радикально налаштованих політиків. З такими ми, як правило, не підтримуємо контактів", - додав він.

Заступник голови Партії регіонів уточнив, що в цьому випадку має на увазі, перш за все, партію "Свобода".

Напередодні в ефірі "5 каналу" депутат від Партії регіонів Георгій Смітюх заявив, що у разі, якщо його політсилі не вдасться самостійно утворити більшість, вона готова її створити разом з комуністами та партією УДАР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування