Герман розповіла, як обіймала Обаму

Четвер, 18 жовтня 2012, 14:33

Радник президента та керівник прес-центру ПР Ганна Герман заявляє, що їй не подобаються рекламні білборди та згадала, як фотографувалась з президентом США Обамою.

Про це вона сказала на брифінгу  з обласними журналістами, який йшов в прямій трансляції.

"Я б познімала білборди, вони мене страшно дратують. Коли політики своїми обличчями, навіть красивими, заліплюють всі дороги,  заважають водіям – це викидання грошей на вітер", - сказала вона.

 

Герман додала, що коли була у США під час передвиборчої кампанії, вона не бачила жодного білборда з політичною рекламою.

Вона додала, що  там є спеціальні крамнички, розділені навпіл, де з різних боків продавалися рекламні матеріали різних кандидатів.

"Там продавалися майки, футболки, прапорці. Приходиш і купуєш собі, а гроші переходять у виборчій фонд. Я тоді витратила всі свої гроші на Обаму, привезла собі майок, значків, навіть брошки такі були", - розповіла вона.

"У мене тоді їх брати не хотіли, бо казали, що чорний ніколи не стане президентом", - додала Герман.

"Потім, коли я зустрічалася з Обамою під час першого візиту президента, я сказала йому: я маю з вами фото, пластиковим".Бо на його частині крамниці стояв силует пластиковий Обами", - сказала вона.

"Я обняла його і сфотографувалася… а потім сфотографувалася з живим", - додала Герман.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...