Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк, Тягнибок і Кº прийдуть до Пшонки через відео з Тимошенко

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 17:54

Представники Об'єднаної опозиції та ВО "Свобода" вимагатимуть у генпрокурора порушити кримінальну справу за заявою екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Лідер опозиції Юлія Тимошенко заявила на повний голос, що за особистою вказівкою Віктора Януковича за нею здійснюється цілодобове відеоспостереження: у лікарняній та процедурній палатах, душовій та туалетних кімнатах, у приміщенні для зустрічі із захисниками", - йдеться в заяві Об'єднаної опозиції.

"Віктор Янукович переступив будь-які межі моралі та права. Ми розуміємо, що цей режим необхідно виносити під корінь, але і зараз ми не будемо сидіти склавши руки", - запевняють в опозиції.

У понеділок Арсеній Яценюк та всі лідери партій, які об’єдналися у коаліцію демократичних сил, будуть у генерального прокурора і наполягатимуть на проведенні ретельного розслідування та порушенні кримінальної справи за заявою Тимошенко, йдеться в повідомленні.

Представники опозиції також закликають до застосування міжнародних санкцій особисто проти президента Віктора Януковича, "режим якого веде Україну до національної, вже зараз не лише соціально-економічної, а й моральної катастрофи".

Як повідомлялося, у п’ятницю Тимошенко заявила, що вимагає припинити лікування і перевести її з лікарні до колонії через постійне відеоспостереження.

Угоду про створення коаліції у майбутній Верховній Раді у п’ятницю підписали Яценюк, Олександр Турчинов, Анатолій Гриценко, Олег Тягнибок, Сергій Соболєв, Борис Тарасюк, В'ячеслав Кириленко та Юрій Гримчак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування