Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка убезпечили склом від віце-президента Парламентської асамблеї ОБСЄ

Вівторок, 23 жовтня 2012, 20:23

Віце-президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Вальбурга Дуглас та ув’язнений екс-міністр Юрій Луценко обговорили вибори в Україні.

Про це повідомила керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган.

Вона розповіла, що зустріч віце-президента та керівника програм міжнародного секретаріату ОБСЄ Анни Чернової із засудженим екс-міністром тривала більше трьох годин.

Після спілкування із ув’язненим Дуглас зазначила, що "незважаючи на дворічне перебування у тюрмі і важкі хвороби, Луценко має завидне почуття гумору і віру в майбутнє України".

В цілому вони спілкувалися на тему парламентських виборів, обговорили можливі варіанти розвитку ситуації в країні після 28 жовтня.

Луценко, за словами Дуглас, виклав своє бачення перспектив у післявиборчій Україні та зауважив на основних моментах у співпраці зі світовою спільнотою.

"З Луценком ми говорили про майбутнє України, про передвиборну ситуацію. Була дуже корисна дискусія. У нього були дуже корисні пропозиції", - зауважила вона.

"Що стосується формату, то я не дуже часто зустрічаюся із ув’язненими. Але набагато легше, звісно, спілкуватися без скла", - зазначила Дуглас.

Як повідомили раніше представники колонії, спілкування відбувається "через захисне скло - для безпеки засудженого".

Як відомо, Пенітенціарна служба надала дозвіл Дуглас і Черновій на зустріч з Луценком, але відмовила послу США в Україні Джону Теффту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...