Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії заявили, що зізнання, вибиті з Развозжаєва тортурами, - не ключові

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 08:35

Свідчення опозиціонера Леоніда Развозжаєва або відмова від них не перешкодять висунути йому обвинувачення.

Такий висновок можна зробити зі слів офіційного представника Слідчого комітету РФ Володимира Маркіна, які наводить РИА Новости.

"Якщо пан Развозжаєв і його соратники думають, що їхні свідчення або відмова від них є ключовими по кримінальній справі, то можу їх розчарувати", - заявив він.

"У слідства достатньо інших доказів і доказів, отриманих і перевірених слідчо-оперативним шляхом, яких буде достатньо для встановлення тієї самої істини, про яку так багато говорять самі фігуранти кримінальної справи і їхні соратники", - сказав Маркін.

Кримінальну справу, по якій проходить Развозжаєв, Слідчий комітет порушив після виходу на телеканалі НТВ фільму "Анатомія протесту-2".

Автори стрічки, який вийшла на контрольованому владою каналі, стверджують, що опозиція готувала силове захоплення влади на гроші з-за кордону.

Развожаєв був викрадений з Києва й перевезений до Москви, де Басманний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді попереднього ув'язнення строком на 2 місяці.

У понеділок СК заявив, що Развозжаєв у всьому зізнався. Однак пізніше Развозжаєв заявив, що написав явку з повинною під тиском.

Напередодні адвокат Марк Фейгін, що представляє інтереси арештованого опозиціонера, повідомив що всі заяви Развозжаєва, зроблені ним після 18 жовтня, у тому числі явка з повинною, дезавуйовані.

Зараз Развозжаєв перебуває в московському СІЗО "Лефортово".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...