Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов порадив Тимошенко змінити позу

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 20:59

Лідер фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов називає образливими вимоги екс-прем'єра Юлії Тимошенко до президента Віктора Януковича.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу, відповідаючи на запитання щодо "списку вимог Тимошенко до Януковича".

"Коли тебе знімають з постаменту, то треба змінювати позу. А якщо ти знятий з постамента і залишаєшся в тій позі, в якій був на постаменті, то це у підсумку виглядає смішно", - сказав Єфремов.

Він додав, що регулярно читає звернення Тимошенко в різні зарубіжні служби та інстанції "з приводу визнання того чи іншого факту в Україні поганим".

"Як правило більшість із них стосуються дуже негативної оцінки стану справ у нашій державі. Вони (звернення) носять просто образливий характер на адресу керівництва нашої держави", - сказав Єфремов.

Він додав: "Якщо ти хочеш, щоб до тебе прислухалися, треба зайняти відповідну тональність у розмові з тими людьми, які тебе слухають".

З приводу відеотрансляції на виборах Єфремов зазначив, що "трансляція через інтернет буде йти до кінця голосування, а потім камери будуть працювати в режимі запису".

"А потім ці записи нікуди не подінуться, тому що на дільницях, які теж відповідають за ці записи, знаходяться всі представники всіх політичних сил", - підсумував Єфремов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...