Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МЗС думають, що американці не зрозуміли всю глибину українських виборів

Середа, 31 жовтня 2012, 11:39

Заява Держдепартаменту США щодо виборів в Україні не повністю відображає всю ситуацію з волевиявленням, вважає міністр закордонних справ Костянтин Грищенко.

"Ця заява заступника спікера Держдепартаменту. Саме він виступив з дуже короткою заявою, яке, на нашу думку, не повністю відображає її зміст, оскільки йде посилання на заяви місії ОБСЄ та інших інститутів", - сказав він на прес-конференції в середу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми виходимо з того, що ціла низка моментів там просто не відображає реальність. Ми це питання готові обговорювати з нашими американськими партнерами, оскільки в будь-якій країні є свої складності. Ми не говоримо, що в нашому виборчому процесі немає недоліків", - додав він.

Як відомо, Держдеп США висловив стурбованість тим, що проведення парламентських виборів в Україні стало кроком назад у розвитку демократії в країні.

У вівторок голова Держдепартаменту Гілларі Клінтон також заявила, що нинішні вибори в Україні "стали кроком назад у порівнянні з парламентськими виборами 2007 року і президентськими виборами 2010 року".

Місія ОБСЄ також розкритикувала українські вибори, заявивши, що "деякі аспекти передвиборчого періоду стали кроком назад у порівнянні з останніми виборами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування