Поки всі міністри будуть в Раді, "на господарстві" залишиться Хорошковський

Середа, 21 листопада 2012, 07:11

Президент Віктор Янукович підпише всі заяви членів кабміну про перехід в парламент, "на господарстві" залишиться перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський.

Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на високопоставлене джерело в Кабміні.

Так, за його словами, всі підписані заяви про звільнення з Кабміну вже передані в адміністрацію президента.

"Президент Віктор Янукович підпише всі заяви про звільнення і видасть відповідні укази. Протягом наступного тижня нинішній прем'єр, його заступники та міністри перейдуть на роботу в Раду", - сказав співрозмовник.

"На час, що залишився до обрання нового складу Кабінету міністрів,"на господарстві" залишиться Валерій Хорошковський", - додав він.

Хорошковський не балотувався до Верховної Ради.

"Деякі з тих, хто пішов у парламент, повернуться в уряд, але хто це буде, зараз залежить тільки від однієї людини - Віктора Януковича", - додав співрозмовник.

Віце-спікер Микола Томенко назвав рішення членів уряду "технічним".

"Це вимога закону про вибори. Для того щоб стати депутатом VII скликання, потрібно передати в Центрвиборчком низку документів. Один з цих документів повинен вказувати, що людина звільнилася з попереднього місця роботи, тому прем'єр, віце-прем'єри і міністри, які пройшли за списком ПР, зобов'язані подати документи про звільнення ", - заявив Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News