Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: Тиск на мажоритарників опозиції - не виправдання для "тушок"

Середа, 21 листопада 2012, 14:14

Депутат від "Батьківщини" Микола Томенко заявляє, що почався жорсткий тиск правоохоронних органів, податкової і місцевої влади на мажоритарників від опозиції.

"Де є можливість захистити людей – ми їх захищаємо", - сказав він в ефірі Радіо "Свобода".

"Якщо трапиться ситуація, що хтось із наших депутатів змінить політичну орієнтацію і стане новою тушкою, я теж не схильний виправдовувати такі речі, тому що треба було розуміти, куди ви йдете, якщо потрапите в опозицію", - додав Томенко.

Він вважає, що за кожну "тушку" має відповідати лідер тієї опозиційної партії, від якої народний депутат і потрапив у список.

"Коли ми формували список Об’єднаної опозиції з восьми партій, я завжди казав: друзі, беремо на себе колективну відповідальність за результати виборів, але залишаємо персональну відповідальність лідерів партії за тих, кого вони делегували в список", - зазначив Томенко.

Раніше у ВО "Батьківщина" заявили, що на Сумщині новобраний депутат від опозиції Ірина Купрейчик (округ №162, Охтирка) через тиск влади виїхала з України.

Як повідомили у Сумському обласному виборчому штабі "Батьківщини", Купрейчик після оголошення результатів виборів зустрілася з керівниками райдержадміністрацій тих районів Сумщини, які входять до її виборчого округу, і в розмовах вони натякали, щоб опозиціонерка подумала про приєднання у новому парламенті до більшості.

За даними "Батьківщини", чиновники непрямо пообіцяли, що у разі неприєднання до більшості у фірми "Нива-Агротех", якою керує Купрейчик, може не стати "простору для розвитку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування