Азаров закликав не дивитися Шустера і Кисельова

П'ятниця, 23 листопада 2012, 18:15

Прем'єр Микола Азаров закликає українців не дивитися негатив по телевізору.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook, відповідаючи на запитання, як він ставиться до політичних ток-шоу Савіка Шустера і Євгенія Кисельова.

"Я дуже рідко беру участь у цих передачах і практично ніколи їх не дивлюся. Але тоді, коли я їх бачу, відверто кажучи, у мене викликає подив хто їх може дивитися і для чого необхідно заряджати себе таким негативом, такою порцією дезінформації, неправди, яка зазвичай міститься в цих передачах", - зазначив він.

"Адже життя багатьох наших людей справді важке і так хочеться, щоб воно поліпшувалося і щоб позитивна інформація налаштовувала людей на добрий лад, на позитив, вселяла в людей впевненість у майбутньому", - додав Азаров.

"Але послухаєш виступ 5-10 хвилин певних політиків і створюється така похмура картина, що й жити не хочеться", - уточнив прем'єр.

"Я сподіваюся, що з'явиться на нашому телебаченні програма, яка буде життєрадісна, життєстверджуюча, подивившись яку, захочеться робити щось хороше", - упевнений він.

"Може бути, я не правий і комусь подобаються такі передачі, а може бути їх дивляться тільки тому, що немає альтернативи", - додав Азаров.

"У мене, наприклад, дружина дуже любить дивитися "Х-фактор", а мені ця програма іноді не подобається, але я з цього приводу з нею ніколи не сварюся. Просто йду в іншу кімнату і включаю іншу програму", - зазначив він.

"Вона, до речі, мені говорить, що я багато чого втрачаю, тому, що в цій передачі можна почути і побачити дуже талановитих, здібних молодих людей. Може бути і так", - підсумував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування