Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністр розповів, що знайшли "майже свідка" самогубства Мазурка

Вівторок, 27 листопада 2012, 19:52

Міліція зібрала достатньо доказів того, що підозрюваний у вбивстві охоронців ТРЦ "Караван" Ярослав Мазурок застрелився сам.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко в інтерв'ю журналу "Експерт".

Відповідаючи на запитання, чому міліція вирішила, що Ярослав Мазурок покінчив із собою, він заявив, що про це свідчать кілька фактів.

"Громадяни, які вигулювали собаку, випадково наткнулися на труп. Інших слідів на місці події виявлено не було. З моменту виявлення трупа і до прибуття міліції часу минуло небагато", - зазначив він.

"До того ж є свідок, яка повідомила про те, що бачила самотнього чоловіка, що сидить на колоді. Вона відійшла на кілька метрів і почула постріл. Але повертатися до того місця не стала", - додав Захарченко.

"Експерти кажуть, є всі ознаки самогубства - вхідний отвір кульової рани з правого боку голови і сліди від пострілу з пістолета (порохові гази) на руці цієї людини", - повідомив міністр.

Як відомо, 26 вересня в столичному ТРЦ "Караван" невідомий (пізніше з'ясувалося, Ярослав Мазурок) розстріляв трьох приватних охоронців і одного важко поранив.

Тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдено 7 листопада в Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення.

Версія міліції - самогубство. Поряд з тілом знайшли пістолет.

Правоохоронці поки перевіряють причетність цієї особи до скоєння цілої низки нерозкритих злочинів із застосуванням вогнепальної зброї.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування