Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник кримського журналіста впевнений, що матюкливий депутат був правий

Середа, 28 листопада 2012, 17:56

Кореспондент кримськотатарської редакції телеканалу "Крим" Шевкет Ганієв сам спровокував конфлікт з депутатом кримського парламенту Олександром Мельником.

Таку думку озвучив гендиректор ДТРК "Крим" Степан Гулеватий, повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Аргементи тижня - Крим".

На запитання, як він розцінює сьогоднішній інцидент у кримському парламенті, гендиректор телеканалу відповів: "Непрофесійна робота журналіста. Будь-яку людину можна вивести із себе, якщо постаратися, що в принципі і зробив журналіст".

"Може бути, і були некоректні висловлювання, але людина перебувала на робочому місці. От якби ви знаходились на робочому місці і вам хтось заважав, як би ви до цього поставилися?", - додав гендиректор.

Гулеватий розповів, що зустрічався з Мельником для з'ясування подробиць ситуації, що склалася.

На запитання, чи справді депутат просив не допускати поширення відео, на якому зображений конфлікт, гендиректор відповів, що Мельник не звертався до нього з подібним проханням.

"Так, дійсно, я з ним зустрічався, але я йому сам подзвонив, бо хотів почути думку двох сторін. Я його попросив про зустріч, він приїхав, ми поспілкувалися. Але це я йому зателефонував, а не він мені", - підкреслив Гулеватий.

Він зазначив, що представлене Ганієвим відео інциденту показує конфлікт тільки з одного боку: "А ви вважаєте коректним вихоплювати шматки з відео і залишати ті, які показують ситуацію односторонньо?".

"Недобросовісний журналіст може подати одну і ту ж інформацію по-різному, вихопити слова з контексту і шматки відео. Я вважаю, що це непрофесіоналізм і некоректність", - уточнив гендиректор.

"Просто є люди, які постійно провокують конфлікти. Відкрийте інтернет і почитайте, хто постійно в центрі скандалів. Цей інцидент бачив Рефат Чубаров і він не став на захист Ганієва при цьому. Бо, якщо б Ганієв сказав Чубарову "тихіше, я тут записую", я думаю, що, напевно, реакція була така ж. Тут непрофесіоналізм, ось і все", - резюмував Гулеватий.

Як відомо, в середу в будівлі кримського парламенту між депутатом ВР АРК Олександром Мельником та старшим редактором Творчого об'єднання кримськотатарських програм ДТРК "Крим" Шевкетом Ганієвим стався конфлікт, в результаті якого депутат обрушився з образами на адресу журналіста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування