Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СК Росії заявляє, що опозиціонери готували "кольорову революцію"

П'ятниця, 30 листопада 2012, 16:14

Слідчий комітет Росії заявляє, що опозиціонери навчалися за кордоном організації масових безладів для повалення державного ладу на прикладі "кольорових революцій" в інших країнах.

Про це йдеться в повідомленні Слідчого комітету РФ.

Згідно з інформацією прес-служби, а час слідства одержані й інші неспростовні докази, зокрема свідків, які підтверджують серйозність намірів фігурантів кримінальної справи організувати масові безлади в країні.

"Зокрема, у слідства є дані про те, що прихильники фігурантів цієї кримінальної справи проходили спеціальну підготовку за межами Російської Федерації з навчання організації та проведення масових безладів з метою повалення державного ладу на прикладі організації "кольорових революцій" в інших країнах", - говориться в повідомленні.

Зазначається, що, крім показаного в ефірі й вже відомого всім відео, "слідство як речові докази має в своєму розпорядженні й інші матеріали, що підтверджують неодноразове спілкування фігурантів кримінальної справи, зокрема Леоніда Развозжаєва, Сергія Удальцова і Костянтина Лебедєва, з іноземними громадянами на тему організації масових безладів у Росії".

"Після одержання результатів відповідних експертиз фрагменти цих матеріалів будуть обов'язково оприлюднені", - пояснили в СК Росії.

Як відомо, активіст "Лівого фронту" Развозжаєв разом із координатором "Лівого фронту" Удальцовим і Лебедєвим є фігурантом кримінальної справи за статтею "підготовка до організації масових безладів".

Справу було порушено після перевірки фактів, викладених у фільмі "Анатомія протесту-2".

Автори фільму, що вийшов на НТВ, стверджують, що опозиція готувала силове захоплення влади на кошти з-за кордону.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...